Părerea clienților noștri:

Despre noi

Soluții inteligente în domeniul resurselor umane.

Fondat în 2002, în Cluj Napoca, grupul Smart HR oferă soluții la nevoile și provocările cu care se confruntă partenerii noștri.

Serviciile oferite acoperă o gamă largă: recrutare și selecție de personal, training și instruire de personal, evaluări profesionale, evaluări psihologice, teambuilding și team development, workshop-uri.

Principalele teme abordate sunt: Vânzare Inteligentă, Comunicare de Succes, Leadership in Action, Time Management, Arta Negocierii, Project Management, Conflict Management, Change Management, Customer Orientation, Presentation Skills, Coaching Skills.

Organizăm diverse evenimente de business și de HR, cu speakeri români sau străini: Magnoliu Stan, Mario Bruehlmann, Dragoș Pop, Jim Bagnola, Gavin Ingham.

Partenerii Smart HR care contribuie la calitatea serviciilor oferite sunt Persolog, Swiss Consulting Group, John Maxwell Team, BT Club, Coaching4you.

Ultimele evenimente

Principalele titluri

Echipa

Serviciile noastre

The smart choice to get SMARTer!

Smart Training

Îți dorești un training interactiv, dinamic și practic? Alege unul dintre programele SMART: Vânzare Inteligentă, Comunicare de Succes, Leadership in Action, Time Management, Arta Negocierii, Project Management, Conflict Management, Change Management, Customer Orientation, Presentation Skills.

Smart Recrutare

Oamenii pot face diferența între o companie de succes și una aflată în dificultate. Ai nevoie de sprijin în identificarea candidatului ideal pentru pozițiile vacante? Apelează la serviciile noastre complete de recrutare și selecție de personal, evaluări profesionale și psihologice. Pentru detalii (strategie recrutare, durată, garanții, buget) trimite un mesaj la recrutare[at]smart-hr.org.

Smart Teambuilding

În oferta noastră găsești programe profesioniste de formare și dezvoltare a echipelor, recomandări de locații și colaborare pentru organizarea evenimentelor. Analizăm și evaluăm echipele și situația existentă, stabilim așteptările și obiectivele programului de teambuilding.

Smart Events

Organizăm evenimente de business și HR, open training-uri la care participă speakeri Smart HR și colaboratori (români sau străini): Magnoliu Stan, Dragoș Pop, Mario Bruehlmann, Jim Bagnola, Christian Sartorius, Gavin Ingham. De asemenea, participăm la evenimente și conferințe ca speakeri, traineri sau prezentatori (Cluj IT Days, Business Days, Forum de afaceri Brașov, BT Club).

Smart Coaching

Coaching - o unealtă modernă care contribuie la motivarea și dezvoltarea angajaților.
Vă oferim servicii diverse, care răspund unor nevoi diverse: prezentări și training cu tema Coaching Skills; sesiuni individuale sau de echipă de Coaching Profesional și sesiuni Life Coaching.

Cauti un job?


Galerie Foto


Colaboratori

Clienții noștri

We value our clients

Galerie foto

Contact

Ai o întrebare? O sugestie?
Contactează-ne.

Adresa

Cluj Napoca
Str. Cernavodă Nr. 5 - 9

Scrie-ne un e-mail

Suntem întotdeauna disponibili la:

office@smart-hr.org
Recrutare

Dacă ești în căutarea unui job mai bun, scrie-ne la

recrutare@smart-hr.org