Echipa Smart HR

“Profesionisti. Implicati. Pentru oameni.”

Noua ne pasa. Ne straduim sa intelegem nevoile clientilor si colaboratorilor Smart HR. Oferim expertiza a peste 20 de ani de business si resurse umane. Suntem pasionati si determinati sa livram rezultate concrete. Totul pentru si despre oameni.

MAGNOLIU STAN

Managing Partner / Senior Trainer

Peste 20 de ani dedicati oamenilor. Pasionat de dezvoltare personala, business, sport si calatorii. Trainer, coach, consultant de business. Antreprenor.

ANDREEA STAN

Office Manager

Andrea Stan, partnener fondator Smart HR Romania. Responsabila cu asigurarea resurselor necesare pentru buna desfasurare a activitatii. Supervizeaza domeniul administrativ: documente, legislatie si relatia cu colaboratorii. Aduce un echilibru in echipa, o legatura intre management si diversele departamente si activitati: training, recrutare, team building. Are un aport artistic la imaginea firmei, designul materialelor si comunicarea cu clientii si colaboratorii.

THEODORA BALANA

Specialist Resurse Umane / Consultant HR.

Experienta de 6 ani in domeniul Resurselor Umane, ani plini de provocari, dar si de rezultate frumoase. Focusul ei se indreapta spre a oferi solutii profesioniste si adaptate nevoilor organizatiilor.

ROXANA COBAN

Specialist Resurse Umane / Consultant HR.

Dedicarea si perseverenta sunt aspectele care o caracterizeaza pe Roxana cel mai bine. Datorita implicarii sale in proiectele de recrutare, rezultatele nu intarzie sa apara. Totodata, experienta relevanta in ceea ce priveste relatia cu clientii o ajuta sa inteleaga nevoile si perspectivele acestora.

Contacteaza-ne! Ai nevoie de suport? Hai sa discutam!