Povestea Smart HR

Pentru ca ne pasa de oameni, de peste 20 de ani oferim solutii pentru nevoile si provocarile partenerilor nostri. Serviciile SMART HR acopera o gama larga: recrutare si selectie de personal, training personalizat, sesiuni de teambuilding si team development, workshop-uri practice, coaching, consultanta.
Cursurile abordeaza teme diverse: Vanzare Inteligenta, Leadership in Action, Time Management, Stress Management, Rezilienta si Managementul schimbarii, Comunicare de succes sau Customer Service.
Ne place sa ajutam oamenii, sa motivam si sa dezvoltam echipe, sa crestem impreuna cu partenerii nostri. Si sa ne distram. Suntem implicati, atenti la nevoile colaboratorilo si oferim experiente memorabile. Suntem Smart HR.

#pentruoameni

Misiunea Smart HR

Pentru ca oamenii sunt importanti, misiunea Smart HR este motivarea acestora si dezvoltarea lor individuala si la nivel de echipa, atat pe plan personal, cat si prefesional. In acest fel, oamenii dau valoare companiilor, iar companiile ajuta oamenii sa isi puna in valoare calitatile.

Valori Smart HR

Facem ceea ce trebuie. Ascultam clientii si oferim solutii adaptate. Ne respectam promisiunile!

Suntem implicati si pasionati de oameni si de ceea ce facem. Punem pasiune in proiectele noastre, oferim energie si suntem empatici. Noua ne pasa!

Suntem perseverenti, dedicati si motivati. Responsabilitatea este importanta, iar orientarea spre solutii eficiente ne caracterizeaza. Livram rezultate!

Oricare ar fi intrebarea, comunicarea este raspunsul. Comunicam clar, sincer, prompt, eficient.

Facem treaba, ardeleneste, dar trebuie sa ne si simtim bine. Proiectele sunt antrenante, interactive, iar solutiile propuse includ inovatie, creativitate si flexibilitate.

Fondator Smart HR

Magnoliu Stan

Magnoliu a fondat Smart Training (devenita ulterior Smart HR), in toamna anului 2002, la Cluj Napoca. Formata initial ca o companie de training, Smart HR ofera in prezent servicii complete de resurse umane, in intreaga tara.
Magnoliu are un background economic, cu studii academice la UBB Cluj, Open University (CODECS) si Buckinghamshire College (UK).
Experienta profesionala este acumulata in domenii diverse (farmaceutic, bancar, instruire). Magnoliu are initiative antreprenoriale in educatie, recrutare, servicii financiare, publicitate.
Activeaza si in prezent ca Senior Trainer & Coach, pregateste si livreaza sesiuni de training pe teme diverse, adaptate solicitarilor clientilor si participantilor la programele de training.
Pe plan personal, principalele preocupari si valori sunt legate de familie, calatorii, sport, citit, filme, prieteni.

TESTIMONIALE

“Colaborarea cu SmartHR a inceput din 2019. In tot acest timp trainerul Magnoliu Stan a creat o legatura puternica cu angajatii nostri. Am explorat diverse teme in trainingurile sustinute, fiecare cu succes si aprecieri din partea colegilor….

Citeste mai mult

Roxana Pakular – HR Specialist, IRON MOUNTAIN

“Magnoliu m-a impresionat prin entuziasmul si pasiunea cu care isi urmeaza aspiratiile; Apreciez contagioasa lui energie pozitiva , profesionalismul de care da dovada si impartasirea ideilor intr-un mod cat mai captivant;…

Citeste mai mult

“Smart-Hr  este partenerul nostru de incredere in domeniul recrutarii si trainingurilor oamenilor din organizatia noastra. In UTILBEN investim intentionat in contexte de crestere si dezvoltare continua. Una din valorile noastre fundamentale este dezvoltarea personala….

Citeste mai mult

Ruben Marian – UTILBEN

“Am gasit in Smart HR un partener de lucru profesionist,responsabil,de incredere,care s-a adaptat de fiecare data la nevoile si cerintele companiei noastre,motivat in a crea angajament in cadrul …

Citeste mai mult

“Pentru noi, SIMACEK reprezinta mai mult decat locul de munca de la care doar vii si pleci. Pentru noi, SIMACEK reprezinta o familie…un alt tip de familie. Astfel, in cadrul familiei SIMACEK punem un accent extrem de …

Citeste mai mult

“Am colaborat cu SMART HR in repetate randuri in ultimii ani, mai ales pe partea de Training si Teambuilding. Interactiunile au fost tot timpul profesioniste si activitatile de succes. Astfel, am apelat…

Citeste mai mult

“Ne-a placut foarte mult experienta pe care am trait-o alaturi de Smart HR. Ii multumim lui Magnoliu, pentru implicare si pentru faptul ca a reusit sa ne faca sa ne deschidem unii fata de altii prin jocurile in care ne-a implicat.”

Contacteaza-ne! Ai nevoie de suport? Hai sa discutam!