[Materialul se adreseaza doar celor care isi doresc sa reuseasca in viata, sa fie convingatori si sa isi atinga obiectivele! Vacanta placuta in continuare :-)]

Succesul in vanzari si in viata – in general, nu este intamplator. Chiar daca avem nevoie si de sansa, succesul nu este doar un joc de noroc.

Printre altele, in relatiile cu clientii, pentru a fi convingator sunt necesare cateva “ingrediente secrete”.

 

  1. Perseverenta si implicare.

Fiti responsabili, seriosi, implicati. Nu stati la coada si asteptati sa se intample ceva.

 

  1. Factor limitativ.

Identificati principalul vostru punct slab, identificati ce va opreste sa aveti vanzari (mult) mai mari. Odata ce ati constientizat acest lucru faceti un plan pentru a elimina problema sau imbunatati situatia.

 

Inconjurati-va de oameni de succes. Asa cum sunteti si voi sau vreti sa deveniti. Stii cum se spune: esti la fel de valoros ca media celor 5 – 10 persoane cu care iti petreci majoritatea timpului.

 

  1. Energie, stare fizica, sanatate.

Pentru activitatea de vanzare avem nevoie de multa energie. Degeaba ai timp, produse sau servicii de calitate daca nu ai energia necesara convingerii clientilor. Ai grija de sanatatea ta, “investeste” in conditia ta fizica si gestioneaza inteligent energia in avantajul tau.

 

  1. Auto-motivare: vizualizati succesul.

Motivarea si pasiunea sunt vitale in vanzari. O metoda eficace este sa anticipezi succesul. Sa il vizualizezi: TU STII CA VEI REUSI!

 

  1. Atitudine pozitiva.

Diferenta intre esec si reusita in vanzari este o linie subtire. Si o atitudine sanatoasa poate face diferenta. Fiti pozitivi, nu renuntati, nu va lasati demoralizati. Fiecare actiune, fiecare obiectie, amanare sau refuz sunt doar un pas in fata spre urmatoare vanzare reusita.

 

  1. Action Plan. Start. Now.

Fiti activi! Luati initiativa si actionati acum pentru atingerea obiectivelor de vanzari propuse. Imbunatatiti si dezvoltati continuu ceea ce faceti acum pentru a creste vanzarile si performanta obtinuta.

 

Pentru mai multe informatii, concrete si practice va asteptm din toamna 2015 la evenimentele si trainingurile Smart HR:

www.smart-hr.org

https://www.facebook.com/magnoliu.stan